Buaian Berendoi 2016 : ZOURA PRETTY FINGERS

Bertempat di PV128, Setapak. Korang mana yg xtau ade satu tempat atau dalam bahasa omputihnye, "EVENT SPACE" yg mana dinamakan oleh owner biz tersebut sebagai "PETAK" mmg sesuai bagi korang yang nak buat majlis ape2 esp berendoi, birthday, babyshower, kesyukuran etc. Tempat ni boleh memuatkan 50pax atau lebih dalam satu-satu masa. Interior nye pon mmg menepati citarasa sekarang. So, xnak cite banyak, korang boleh contact or taip je terus nama tempat tu di facebook or IG "PETAK EVENT SPACE"

Kat sni juge, @zouraprettyfingers telah dapat amanah untuk buat deco majlis berendoi di sana. Antara gambar hasilnya korang boleh scroll kt bawah ni.

Selain dari deco majlis di rumah mahupun bawah canopy atau dewan, korang boleh aje mention pada @zouraprettyfingers venue utk majlis korang tu tau. InsyaAllah pada harga yg berpatutan, majlis korang boleh diabadikan utk kenangan selamanya. hihi

Maklumat lanjut, contact 012-3612692

Follow IG --> @zouraprettyfingers

Facebook --> ZOURA PRETTY FINGERS SERVICES







Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment